ECHT ITALIAANS GEVOEL
Vanaf januari 2018 opent Margherita Mazzocchi het nieuwe restaurant 'Margherita'. Specialiteit van het huis is ambachtelijk gemaakte pasta zoals ravioli met vlees, vis en groenten, tagliatelle en lasagnes, maar de klanten ook genieten van Italiaanse gerechten op basis van vlees en vis alsook van vegetarische en veganistische gerechten.
ECHT ITALIAANS GEVOEL
Vanaf januari 2018 opent Margherita Mazzocchi het nieuwe restaurant 'Margherita'. Specialiteit van het huis is ambachtelijk gemaakte pasta zoals ravioli met vlees, vis en groenten, tagliatelle en lasagnes, maar de klanten ook genieten van Italiaanse gerechten op basis van vlees en vis alsook van vegetarische en veganistische gerechten.
ECHT ITALIAANS GEVOEL
Vanaf Januari 2018 opent Margherita Mazzocchi het nieuwe restaurant 'Margherita'. Specialiteit van het huis is ambachtelijk gemaakte pasta zoals ravioli met vlees, vis en groenten, tagliatelle en lasagnes, maar de klanten ook genieten van Italiaanse gerechten op basis van vlees en vis alsook van vegetarische en veganistische gerechten.